Hrana Super Premium Caini

Hrana super premium pentru caini
Atunci cand optezi pentru o hrana super premium pentru cainele tau, trebuie sa te asiguri ca este cea mai potrivita pentru el. Procentajul de carne din compoziția hranei pentru caini este de cele mai multe ori cel ce determina daca un tip de hrana este sau nu Super Premium.
Cum alegem o hrana super premium pentru caini in functie de talia si varsta cainelui
Un caine de talie mare, nu va putea sa se dezvolte armonios daca i se va oferi un tip de hrana special conceput pentru cainii de talie mica.

In functie de varsta cainelui exista 3 tipuri de hrana:

junior
adult
senior

In perioada de crestere, cainele va avea nevoie de o hrana cu un continut bogat de proteina, dar si multe vitamine. Daca catelul are intre 2 si 6 luni, i se poate oferi o hrana starter.

Un caine se incadreaza in categoria junior in perioada 6 luni-1 an. Aceasta hrana este special conceputa pentru a-i oferi catelului baza pentru o bună dezvoltare.

Intre 1 si 7 ani cainele este considerat adult si va recomandam o hrana specializata care sa ii ofere energia și vitalitatea de care cainele dvs. are nevoie.

Odata trecut de varsta de 7 ani, cainele devine senior. Acum are nevoie de o hrana specializata care sa-l ajute sa-si pastreze un nivel ridicat de energie si care sa previna eventualele boli care pot aparea odata cu varsta.
Talia catelului va influenta si ea modul in care ii vei alege hrana.

Foarte mica: 0 kg – 4 kg
Mica: 4 kg – 10 kg
Medie: 10 kg – 25 kg
Mare: 25 kg – 45 kg
Gigant: 45 kg+

 
Cea mai buna hrana uscata pentru caini:
Tinand cont de sfaturile de mai sus, va punem la dispozitie in continuare cateva tipuri de hrana super premium pentru caini care ofera un raport calitate / pret excelent.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart