Despre Noi

DESPRE NOI

Holistic Pet se doreste a fi primul Pet Shop Online care sa va ofere posibilitatea ca prin cateva click-uri sa beneficiati de o gama larga de produse si totul la cele mai bune preturi. In plus acestea vor fi livrate direct la domiciliul dumneavoastra fara a mai pierde timp pretios.

Magazinul nostru online va sta la dispozitie non-stop, astfel incat puteti comanda in orice moment cele mai bune produse oferite de cei mai de seama furnizori.

Produsele noastre incurajeaza un stil de viata sanatos al patrupezilor dvs. Facem tot ce ne sta in puteri pentru ca animalul dumneavoastra de companie sa se simta si sa arate cat mai bine.

Vindem numai produse excelente din toate privinţele, dar în special in ceea ce priveşte ingredientele şi compoziţia, acestea sunt concepute pentru a asigura hrana echilibrata şi sănătoasă pentru animalul dumneavoastra.

Hrana potrivita pentru cainele si pisica dumneavoastra are un procentaj de digestibilitate intre 94% – 96%. Noi, prin urmare, avem o mare contribuţie la buna funcţionare şi reglementarea organelor digestive ale cainilor d-vs. Sănătatea lor este obiectivul nostru principal. Oferim alimente, care îi pot  ajuta în toate etapele vieţii într-o măsură necesară, sănătoasa şi echilibrata, cu o contribuţie motivată a tuturor elementelor naturale. Produsele noastre sunt rezultatul  evoluţiei şi sunt întotdeauna în pas cu vremurile actuale.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, iar listele de preturi sunt in functie de cantitatea comandata, institutii abilitate, magazine autorizate, crescatori autorizati, cabinete si farmacii veterinare si persoane fizice!

Valorile noastre sunt profesionalism, seriozitate si promptitudine, promovand colaborarile de lunga durata cu clientii nostri, raspunzand tuturor cerintelor din domeniu si asigurand un stil de viata sanatos si confortabil pentru animalul dumneavoastra de companie.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart