Termeni si conditii

DEFINITII SI TERMENI :

  1. VANZATORholisticpet.ro sau orice partener din rubrica „CONTACT
  2. CUMPARATOR– persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
  3. CLIENT– persoana fizica /persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.holisticpet.ro (electronic, telefonic, etc)  si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.
  4. UTILIZATOR– orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
  5. CONT– sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturifiscale, etc.)
  6. COMANDA– un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
  7. BUNURI SI SERVICII– orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
  8. CONTRACT– reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
  9. TRANZACTIE– incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre www.holisticpet.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
  10. CAMPANIE– actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator

 

TERMENI SI CONDITII

Magazinul online holisticpet.ro este proprietatea societatii comerciale SC STRONGINOSRL avand sediul social in Str.Brailei Nr.123; Focsani; Judetul Vrancea, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J39/85/2012, Cod Fiscal RO29843959 si ofera spre vanzare produse originale destinate cresterii cainilor. Comandarea produselor comercializate pe acest site implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii.

Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic:

 

Legea comertului electronic – 365/2002

Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001

 

Achizitionarea produselor:

 

Clientul poate achizitiona orice produs prezent in oferta magazinului online, societatii comerciale STRONGINO SRL revenindu-i obligatia de a livra produsele comandate doar daca acestea se afla pe stoc, la pretul la care au fost comandate. Societatea nu garanteaza disponibilitatea permanenta in stoc a produselor afisate. In caz de indisponibilitate, societatea se obliga sa instiinteze clientul si sa lase clientului decizia de a inlocui produsele sau de a renunta la comanda.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic. Dupa plasarea unei comenzi, clientul va fi contactat de catre un reprezentant al societatii pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor de livrare. Pentru a putea fi contactat, clientul este obligat sa introduca datele – email si/sau telefon – corecte.

Prezentarea produselor pe site-ul www.holisticpet.ro se realizeaza prin intermediul descrierilor si a pozelor cu caracter informativ.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, indiferent de motiv, societatea se obliga sa instiinteze clientul in cel mai scurt timp, lasand la latitudinea acestuia livrarea sau anularea comenzii.

Modalitatile si costurile de livrare :

 

Produsele vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid, in toata tara.

Costurile de livrare sunt calculate in timp real si afisate in momentul plasarii comenzii, precum si in emailul de confirmare a comenzii. Livrarea se face exclusiv pe intreg teritoriul Romaniei.

Plata se face ramburs la ridicarea coletului sau prin transfer bancar.

Returnarea produselor.

Conform Legii: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 5 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator”.

S.C. STRONGINO S.R.L. este de acord cu returnarea produselor in conditiile in care acestea nu corespund calitativ sau, din vina noastra, a fost livrat alt produs decat cel comandat, desi acceptam, conform legii, si returul fara o motivatie anume, cu conditia ca returul sa se faca in termen de 5 zile lucratoare prin anuntarea in prealabil prin intermediul unui email la adresa info@holisticpet.ro si de asemenea, fiind vorba de hrana si alte alimente pentru caini, recipientele in care se afla produsele sa nu fie deschise. De asemenea, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: ambalaj original, etichete atasate si sa fie insotit de documentele cu care a fost livrat.

 

SC STRONGINO SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile ori de cite ori acest lucru este necesar si fara o notificare prealabila.

Garantia produselor:

 

Produsele de hrana,  prezente in oferta magazinului online www.holisticpet.ro,fiind consumabile, nu sosesc insotite de “Certificat de Garantie”. Societatea comerciala STRONGINO SRL garanteaza insa originalitatea produselor comercializare si accepta returul in conditiile specificate de lege si mentionate anterior.

Daca aveti probleme legate de o comanda puteti lua legatura cu noi la telefon +40729.780.111 / +40769.622.020 sau prin email la info@holisticpet.ro

Drepturi de autor

 

Intregul continut al siteului www.holisticpet.ro – texte, imagini, elemente grafic, design, aplicatii, programe, scripturi – este original sau obtinut cu acordul producatorilor/colaboratorilor societatii , apartine furnizorului si este protejat de Legea pentru Protectia Drepturilor de Autor. Este interzisa reproducerea de materiale de pe site fara acordul nostru prealabil. Orice incalcare a drepturilor de autor trebuie semnalata la adresa de email info@holisticpet.ro

Securitatea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legiinr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC STRONGINO SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru al familiei clientului ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este intocmirea de contracte, intocmirea de facturi, livrarea comenzilor, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile Holistic Pet  sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS,etc.). SC STRONGINO SRL se obliga sa administreze numai pentru scopurile specificate datele personale pe care clientul le furnizeaza pe site-ul www.holisticpet.ro si sa nu difuzeze aceste date personale catre terti.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul poate adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email afisata in sectiunea Contact info@holisticpet.ro  sau prin posta.

In cadrul magazinului online www.holisticpet.ro, clientul este responsabil pentru orice activitate care survine prin accesarea contului si parolei personale. Societatea comerciala STRONGINO SRL asigura securitatea si confidentialitatea datelor clientilor in limitele sistemului informativ si nu poate fi facuta responsabila pentru erorile cauzate de neglijenta clientului privind securitatea si confidentialitatea datelor sale de acces pe site si nu raspunde pentru defectiunile ce nu depind de aceasta si care pericliteaza securitatea serverelor pe care este gazduit magazinul online www.holisticpet.ro

 

Datele personale ale clientului din cadrul contului creat pe site-ul www.holisticpet.ro vor fi folosite pentru informarea clientului si realizarea comunicarii intre societate si client. Datele personale ale clientului vor fi folosite de catre SC STRONGINO SRL  strict in scopul declarat si nu vor fi facute publice fara acordul clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept pentru efectuarea oricarei verificari, numai la solicitarea justificata a acestora, in conformitate cu legile in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, iar listele de preturi sunt in functie de cantitatea comandata, institutii abilitate, magazine autorizate, crescatori autorizati, cabinete si farmacii veterinare si persoane fizice!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart