Politică de confidențialitate

S.C. Strongino S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 29843959.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Strongino S.R.L. are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de cumparatori.

Scopul colectarii datelor personale: pentru informarea utilizatorilor cu privire la situatia contului de pe site-ul holisticpet.ro, pentru informarea utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, pentru realizarea rapoartelor de marketing si statistica in urma evaluarii produselor si serviciilor oferite. Astfel, holisticpet.ro are dreptul de a notifica utilizatorii prin newsletter saptamanal. De asemenea, holisticpet.ro poate trimite utilizatorilor felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. holisticpet.ro nu practica si nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul holisticpet.ro are dreptul de a opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. 

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor vor fi utilizate in scopul pentru care au fost furnizate: pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, S.C. Strongino S.R.L. va furniza datele cu caracter personal ale utilizatorilor/clientilor si altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat ( ex: Fan Courier ), dar numai dupa ce compania noastra s-a asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Printre companiile cu care S.C. Strongino S.R.L. se afla in parteneriat se pot afla furnizori de servicii de marketing, furnizori de servicii de telemarketing sau de alte servicii asemanatoare, companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor, asiguratori.

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor/clientilor pot fi furnizate si catre parchet, politie, instante judecatoresti si catre alte organe abilitate ale statului, doar in baza si in limitele prevederilor legale si doar ca urmare a unor cereri expres formulate. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clientii beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor. De asemenea, ei au dreptul de a se adresa justitiei si dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale.

Clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si dreptul de a solicita stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa S.C. Strongino S.R.L. din str. Brailei nr. 123, Focsani, jud. Vrancea.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart